Wedding Studio  îşi  propune să vă ofere servicii foto-video  la  un  standard cât  mai  ridicat, consultanţă de specialitate în domeniu şi un raport calitate preţ excelent.           
               Agitaţia  organizării  unei  nunţi,  începe de  obicei  prin  alegerea  rochiei  de  mireasă  şi  a costumului de mire, a invitaţiilor,  urmează apoi  alegerea  restaurantului potrivit, a decoraţiunilor şi abia la final se alege  muzica,   fotograful  şi  cameramanul.  Aici  începe  rolul nostru. Pentru a vă elibera măcar  de  acest   stress, vom  detalia  în  continuare  etapele  pe  care  le  vom  parcurge impreună, pas cu pas, în aşa fel încât  produsul  final - amintirile dumneavoastră -  să  fie perfecte.          
           Înainte de nuntă
           Vor   exista   una   sau   mai   multe   întâlniri   în  care  ne  veţi  face  cunoscute  preferinţele dumneavoastră,  vă  vom  prezenta  o parte din lucrările noastre şi vom alege împreună pachetul de servicii care vi se potriveşte cel mai bine.  Tot  atunci  vom  putea stabili o şedinţă foto-video în parc sau altă locaţie specială care are ca  scop cunoaşterea  reciprocă,  înlăturarea  emoţiilor  care  apar inerent în faţa camarei de filmat şi de  ce  nu de a surprinde unghiurile care vă avantajează cel mai bine.           
                Nunta
           Pe  întraga  durată  a  evenimentului, dumneavoastră  veţi  fi însoţiţi  de minim doi operatori experimentaţi respectiv un cameraman şi un fotograf. Deoarece detaliile  fac întotdeauna diferenţa se poate opta pentru un al doilea cameraman sau fotograf.           După nuntă          După încheierea evenimentului materialul brut va  fi  filtrat,  retuşat,  prelucrat  pentru  ca  în final dumneavoastră să vă puteţi bucura de amintiri de neuitat.Montajul şi prelucrarea sunt procese care se desfăşoară pe parcursul a câtorva zile în funcţie de complexitatea  evenimentului.  Pentru  că am fost des întrebaţi în ce constă practic aceste procese vă punem la dispoziţie câteva trucuri folosite.
                   - modificare luminozităţii, a contrastului 
                  - scoaterea elementelor inutile (personaje nedorite, elemente din natură,etc.)
                  - estomparea unor zone (pete, riduri, cosuri, etc.)
                 - adăugarea unui fundal muzical atunci când este nevoie
                 - folosirea efectelor de trecere între secvenţe
                 - efecte speciale (black&white, old movie, etc.)  
               - conceperea unui meniu în cazul DVD-ului  
                 Vă stăm la dispozitie pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de eveniment.  
                ECHIPAMENTE 
           Din dorinţa de a reflecta o calitate deosebită amintirilor  dumneavoastră,  vă punem  la dispoziţie echipamente profesionale performante, de ultimă generaţie.    ...muzica este sufletul oricărei petreceri... pentru reuşita evenimentului dumneavoastră  
            Sony HDR-FX1000E, ultimul model HDV de la Sony, reprezinta versiunea imbunatatita a camerei de succes FX1. Diferenta majora este datorata noii generatii de senzori 1/3" ClearVid CMOS Exmor, aceeasi folositi si in camerele de top Z7 si S270, ce permit captarea detaliata a imaginilor in lumina ultrascazuta
            Proiectoare pentru camere, Lumina pentru o filmare reusita este o componenta extrem de importanta. In general lumina are rolul de a contura suprafete sau personaje importante din cadru. Desi folosim camere performante care filmeaza si cu lumina foarte scazuta uneori este nevoie sa apelam la lumina suplimentara pentru realizarea unor filmari de calitate superioara.
            Nikon D700 este o camera foto robusta, cu o constructie solida (corp din aliaj de magneziu) si est echipata cu un senzor CMOS de 12.1 Mp. Are deasemenea o multime de functii, foarte usor de accesat direct de pe camera prin actionarea unui singur buton, functii utile si chiar necesare in fotografierea anumitor momente rapid trecatoare.
            Obiectivele.... folosite pentru fotografierea evenimentelor sunt Nikon Nikkor 24-70mm sau Nikon Nikkor 70-200mm cu f2.8 sau 3.5-5.6, potrivite in majoritatea situatiilor. In situatii deosebite fotograful poate inlocui obiectivele cu obiective cu diagframa constanta pentru a oferi o profunzime de camp redusa, izoland subiectul de fundal.
             Blitz-uri si accesorii... blitz-urile folosite pentru realizarea fotografiilor sunt Nikon SB-910 AF Speedlight Flash recunoscute ca fiind "varful de gama in materie de flash-uri ". Pe parcursul evenimentului dumneavoastra sunt folosite si alte accesorii indispensabile unor operatori profesionisti cum ar fi trepied, acumulatori, filtre,etc

 

 

 
©Weddingstudio.ro.Toate drepturile rezervate.